• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Бране Петрушевски, претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ Куманово


Интервју со Бране Петрушевски, претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ Куманово.


Лидерот на OK на ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски во денешното гостување во радио браво повика масовно да се излезе на утрершниот протестен собир што ќе се одржи пред владата на република македонија со почеток во 20 часот. Toj истакна дека владеењето на премиерот Зоран Заев е исполнето со нереални ветувања и шарени лаги.

Вести на Радио Браво (секој работен ден на почетокот на секој полн час од 08 до 19 часот), емитувани на 1-ви јуни, 2018-та година. © Radio Bravo - Kumanovo