• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Сања и Бојана од Dance Team Fusion

Денешни гости во студиото на Радио Браво се Сања Лазаревска и Бојана Додевска, кореографки и дел од основачите на Dance Team FUSION.

Dance Team Fusion е основан во 2013-та година од: Бојана Додевска, Л еона Д. Стојчевска, Александра Петрушевска  и Сања Лазаревска. Тимот работи на повеќе техники и стилови во сферата на танцот.


Пред се, главна причина за нивното гостување е тоа штоDance Team Fusion со голема енергија а и искуство ја отвараат новата сезона, 2017/2018. Сите оние кои сакаат да танцуваат, да се дружат и да придонесат за да FUSION стане уште побогат, нека повелат без двоумење! Уписите почнуваат од 1-ви Септемврти. Сите заиинтересирани можат да се обратат на нивната facebook страна (Dance Team FUSION), или пак на телефоните: 078/969-736 и 072/242-573 или во нивната прсторија која се наоѓа на улицата Кирил и Методиј бр. 4 (до книжарниците Office plus и Пачем).

© Radio Bravo - Kumanovo