• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Албум На Неделата

Четири години и требаше на Adele да сними наследник на мега-популарниот “21” исто толку и да започне со повторување на успешната формула со тажните хармонични решенија…

Листа на песни, прв дел:

1. Hello
2. When We Were Young
3. Million Years Ago


Па сепак, Адел го превзема ризикот во dubstep нумерата “I Miss You” и се чини згреши, што секако не е тешко да и се прости, а во “Send My Love” добивме три и пол минути уништување на придобивките од тишината…

Листа на песни, втор дел:

4. I Miss You
5. Water Under The Bridge
6. Send My Love (To Your New Lover)


© Radio Bravo - Kumanovo