• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Албум На Неделата

По повеќе од 7 години од последниот студиски албум ‘And Winter Came‘ легендарната пејачка и инструменталистка Enya (Brennan) го објави својот нов албум, осми по ред наречен ‘Dark Sky Island‘.
Листа на песни, прв дел:

1. So I Could Find My Way
2. Dark Sky Island
3. Even In The Shadows

Новиот албум Enya го најави со одличниот сингл ‘So I Could Find My Way‘ за кој видео спот беше снимен во Chapel Royal Church во Даблин, во придружба на женскиот гудачки оркестар и хор.
Листа на песни, втор дел:

4. Echoes In Rain
5. The Humming…
6. Sancta Maria© Radio Bravo - Kumanovo