• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Shins – Heartworms (Браво Хит)

The Shins со “Heartworms” е Браво Хит No.1 на Радио Браво од денес до 15-ти април.

По 5 години пауза американската рок група The Shins конечно го објави својот 5-ти студиски албум под име “Heartworms”. Најавниот сингл го носи истото име како и албумот и е објавен преку издавачката куќа Columbia Records.


© Radio Bravo - Kumanovo