• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mo Adeniran – Unsteady (Браво Хит)

По победата на овогодинешниот британскиот талент шоу The Voice UK,  Mo Adeniran со песната со која настапи во финалето “Unsteady”, ги освои и слушателите на Радио Браво, откако минатата недела беше промовирана како Премиера Хит на 88,5 Mhz. “Unsteady” е обработка на истоимената нумера на американската рок група X Ambassadors од 2015-та, а во изведба на Mo Adeniran ќе ја слушаме во следните седум дена на почетокот на секој парен час како Браво Хит No.1 песна.

© Radio Bravo - Kumanovo