• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ареа – Зрак (Браво Хит)

По пет години од објавувањето на песната „Запознај ме”, групата Ареа минатава седмица ја промовира „Зрак”, песна која што откако во понеделникот беше Премиера Хит на Радио Браво, од денес па до следната недела е и Браво Хит No.1. Уживајте секојдневно на почетокот на секој парен час на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo