• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Westlife – Hello My Love (Браво Хит)

По осум години пауза кога беше објавена песната “Lighthouse”, ирскиот бенд Westlife објави нов сингл како најава на нивниот 11-ти студиски албум кој ќе биде реализиран под етикетата на Universal Music Group и Virgin EMI Records. „Премиерата“ од минатиот четврток како најбарана песна на нашиата web страна www.radiobravo.com.mk, песната “Hello My Love“, од денес ќе ја слушаме како Браво Хит No.1 на програмата на Радио Браво на почетокот на секој парен час.


© Radio Bravo - Kumanovo