• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sohn – Hard Liquor (Браво Хит)

По промоцијата на насловната нумера од албумот “Rennen”, потоа “Conrad” и  “Signal Sohn, ден по објавување на истиот, 13-ти јануари, Sohn го издаде и синглот “Hard Liquor”, кој пак како Премиера Хит на Радио Браво предизвика позитивни реакции кај слушателите. Црно-белиот спот за песната со игра на сенките, претставува вистинско ремек дело на режисерот Јован Тодоровиќ. Инаку Sohn, односно со вистинското име и презиме Christopher Taylor е англиски музичар, композитор и продуцент кој, интересно, живее во Виена, Австрија. “Hard Liquor“, песна од штотуку објавениот албум “Rennen” е Браво Хит на Радио Браво во следните седум дена.

© Radio Bravo - Kumanovo