• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Halsey – Nightmare (Браво Хит)

Откако во вторникот Halsey со “Nightmare” беше Премиера Хит на радио Браво, а истата вечер беше гост на сцената на финалето од 16-та сезона на американскиот The Voice, а од петокот е и првиот нејзин No. 1 сингл на американската музичка листа, по “Without Me”. Од денес Halsey со “Nightmare” е и број 1 на Радио Браво и ќе ја слушаме на 88,5 Mhz како Браво Хит No.1 за оваа седмица од годината.


© Radio Bravo - Kumanovo