• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Џубокс

Емисија број: 2111

Денес е петок, последната епизода на Џубокс од оваа седмица, последното издание пред летните одмори и специјалната серија на Џубокс која започнува од понеделник. Се е нешто последно, но така е во животот. Можеби ке имаме и нови почетоци, а дотогаш ни е потребна енергија за да успешно си го поминеме предстојниот викенд и летото што следи.Oд понеделник стартува летната специјална едиција на Џубокс, во која ке слушате прекрасни хитови подредени по години од минатото, а доколку ви фалиме, може да не слушате на нашиот интернет стриминг . Се надевам дека ке бидеме со вас повторно на фрекфенцијата и ИП адресата на најдоброто радио во градот, како што бевме во изминатите 10 години како Џубокс и се заедно 17 години како Радио Браво. Голем поздрав од вашиот водител и автор на сето оваа Тони Јакимовски и техничкиот реализатор и уредник  Срѓан Петрушевски. До некое следно подобро време,  чао и секое добро…

Продукција: Радио Браво, 12-ти јули, 2019-та година.


Листа на песни:

01. Blues Traveler – Run-Around
02. Edwin Collins – А Girl Like You
03. U2 – Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
04. Seal – Kiss From A Rose
05. Hootie And The Blowfish – Let Her Cry
06. Michael Jackson & Janet Jackson – Scream Childhood (Free Willy 2)
07. Diana King – Shy Guy
08. Dana Dawson – 3 Is Family
09. Montell Jordan – This Is How We Do It
10. Shaggy – In The Summertime
11. Supergrass – Alright

© Radio Bravo - Kumanovo