• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

New Dj Song Special – 2018 Happy New Year (Премиера Хит)

Среќна Нова 2018-та година, со New Dj Song Special на Радио Браво, “2018 Happy New Year”. Премиера Хит, секој ден со нова песна, на почетокот на секој непарен час, на Радио Браво и во новата година..


 

© Radio Bravo - Kumanovo