• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Klingande & Joe Killington & Greg Zlap – Ready For Love (Премиера Хит)

Овој празничен ден, Радио Браво ви нуди една интересна соработка на тројца врвни музичари, која со задоволство ќе ја слушате на вашето радио, Радио Браво на почетокот на секој непарен час. Се работи за: Cédric Steinmyller, француски DJ познат под сценското име Klingande, британскиот пејач и кантавтор Joe Killington и Greg Szlapczynski или Greg Zlap, француски виртуоз на хармоника, роден во Варшава. Уживајте во денешниот Премиера Хит, песната “Ready For Love“.


© Radio Bravo - Kumanovo