• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rudimental & Rita Ora – Summer Love (Премиера Хит)

Summer Love” е соработката на двајца британски музичари Rudimental и Rita Ora. Интересно е дека песната ќе биде дел од два студиски албуми. Rita Ora веќе го објави својот втор, насловен “Phoenix”, а следната година “Summer Love” ќе биде дел и од третиот албум на Rudimental кој ќе биде насловен “Toast to Our Differences”. Во секој случај, овој викенд на 88,5 Mhz ги слушаме Rudimental и Rita Ora во нивниот иден супер-хит “Summer Love”.


© Radio Bravo - Kumanovo