• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jonas Blue Ft. Joe Jonas – I See Love (Премиера Хит)

Што се добива кога двајцата “Jonases” ќе се спојат? Успешен летен хит. Англискиот продуцент Jonas Blue и поп/рок ѕвездата Joe Jonas ја објавија нивната заедничка песна “I See Love” на 29 јуни оваа година. Исто така продуцентот и браќата Jonas се во изработка на химна на официјалната песна за филмот “Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” кој пак, според највите, ќе излезе на 12 јули годинава.


© Radio Bravo - Kumanovo