• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Fergie – Love Is Pain (Премиера Хит)

Иако е долго на музичката сцена, Fergie има издадено само два музички албуми, првиот The Dutchess во 2006-та, и вториот Double Dutchess, кој се појави неодамна, на 22-ри септември. Од него, како промо синглови беа објавени песните: “L.A. Love (La La)”, “M.I.L.F., “Life Goes On” и “You Already Know” и тоа во период од 2014-та, па до десетина дена пред појавување на самиот албум. Сите песни се добро познати на слушателите на Радио Браво, а денес, Браво ви ја претставува прекрасната “Love Is Pain“, песна за која што изминатиов викенд го погледавме и видео – спотот во режија на Nina McNeely.


© Radio Bravo - Kumanovo