• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sigala Feat. Paloma Faith – Lullaby (Премиера Хит)

Паузата која трае од јуни, минатата година, по издавањето на песната “Came Here for Love”, на која вокал му беше Ella Eyre, Sigala ја прекинува со соработката со Paloma Faith во “Lullaby”, Премиера Хит на Радио Браво за овој викенд. Уживајте, овие два дена, на почетокот на секој непарен час, само на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo