• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Kim Petras – Broken (Премиера Хит)

Откако во 2017-та година, германката Kim Petras дебитира на музичката сцена со песната “I Don’t Want It at All” со која стигна на врвот на Тop 60 Billboard’s Dance Club Songs листата, до денес има издадено две EP и тринаесет сингла, од кој последниот на 24-ти април со наслов “Broken“, инаку денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo