• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Vaccines – Your Love Is My Favourite Band (Премиера Хит)

Combat Sports e 4-от студиски албум на англискиот indie rock band, The Vaccines. Албумот беше издаден од Columbia Records на 30-ти март, а од него, фаворит на Радио Браво е песната “Your Love Is My Favourite Band“, која денеска ја слушаме како Премиера Хит. Дали сме во право? Проверете, денес, на почетокот на секој непарен час!


© Radio Bravo - Kumanovo