• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Garo Tavitjan Feat. Paula C – Ocean Dream (Премиера Хит)

Гаро Тавитјан ја промовира својата нова песна со видео издание кое го носи насловот „Ocean Dream“.


Почитувани и драги луѓе, ви ја презентирам мојата нова песна и видео издание со наслов “Ocean Dream”.
Композиција, аранжман, продукција и текст (јас) : Гаро Тавитјан јр
Благодарност до Александар Ристовски за изработка на видеото и фантастичниот вокал Paula C (Charleston).
Музички подарок за сите пријатели и слушатели.
My new single & video – Ocean Dream, enjoy ! If you like it, share !

 

© Radio Bravo - Kumanovo