• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kygo Feat. John Newman – Never Let You Go (Премиера Хит)

Само неколку дена пред појавувањето на неговиот студиски албум “Kids in Love”, Kygo сподели уште една песна од него. Станува збор за песната “Never Let You Go”, на која пак го слушаме моќниот вокал на John Newman. Овој викенд, уживајте во смиравачките ритми на денс музиката на норвешкиот DJ, Kygo.


© Radio Bravo - Kumanovo