• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Dalton Harris Feat. James Arthur – The Power of Love (Премиера Хит)

Dalton Harris e победникот на американскиот The X Factor за 2018-та година. Во финалето, тој блескаше со интерпретацијата на хитот од 80-те, “The Power of Love” на Frankie Goes To Hollywood. Во перфомансот за “The Power of Love” на финалната вечер, на Dalton Harris му помогна James Arthur, победникот на 9-та сезона на The X Factor во 2012-та година.

© Radio Bravo - Kumanovo