• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Meghan Trainor – No Excuses (Премиера Хит)

No Excuses” е песна на пејачката Meghan Trainor со која што американката го најавува нејзиниот трет студиски албум. Интересно е дека “No Excuses” е последната песна која што беше направена за албумот, напишана е пред само месец дена за само седум часа и тоа од самата пејачка, во соработка со Jacob Kasher Hindlin и Andrew Wells, кој пак беше одговорен за продукцијата. “No Excuses” е некој вид на химна за девојките со силна порака против сексизмот. Според критичарите, “No Excuses”, е успешно враќање на Meghan Trainor на нејзиниот деби албум, Title, издаден во 2015-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo