• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Sam Feldt Feat. Lvndscape & Tessa – Know You Better (Премиера Хит)

Овој викенд како Премиера Хит на радио Браво на почетокот на секој непарен час, ја слушаме “Know You Better” песна, комбинација на неверојатно талентираните холандски DJ-и и продуценти, Sam Feldt и Lvndscape, со подршка на прекрасниот вокал на се уште само студискиот пратечки вокал на бројни хитови, Tessa.

© Radio Bravo - Kumanovo