• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Chris Lane Feat. Tori Kelly – Take Back Home Girl (Премиера Хит)

Откако минатата година блесна со својот дебитантски албум, Girl Problems, Chris Lane со најновата песна “Take Back Home Girl” го најавува и својот втор албум, за кој засега ништо и не знаеме, па дури и како ќе биде насловен. Засега ја слушаме “Take Back Home Girl”, денешен Премиера Хит на Радио Браво, инаку песна која претставува соработка со Grammy номинираната поп ѕвезда, Tori Kelly.


© Radio Bravo - Kumanovo