• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jovanotti – Oh Vita! (Премиера Хит)

Ако вчера како Премиера Хит слушавме новитет од француската топ музичка листа, денешниот, песната “Oh Vita!“, освојувањето на музичкиот пазар го започна со 7-то место на Italy Top 20. Инаку оваа песна е сингл од истоимениот албум на Jovanotti, објавен на 1-ви декември, годинава.


© Radio Bravo - Kumanovo