• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Gorillaz – Humility (Премиера Хит)

Gorillaz” се британски виртуелен бенд создаден во 1998 година од музичарот Damon Albarn и уметникот Jamie Hewlett. Беа номинирани за десет “Brit” награди, а оваа година ја добија наградата за најдобра британска група. На 26 мај, 2018 година, официјално објавија дека нивнот следен албум “The Now Now” ќе биде издаден на 29 јуни. Минатата недела беше објавен синглот “Humility“.


 

© Radio Bravo - Kumanovo