• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Derulo – If Im Lucky (Премиера Хит)

На доделувањето на Billboard Music Awards на 21-ви мај, Jason Derulo објави дека неговиот 9-ти студиски албум ќе биде насловен “777” и ќе биде составен од три сета (реализирани во различно време) од по седум песни, или вкупно 21-на песна. Од него, денес како Премиера Хит на Радио Браво, ја слушаме “If Im Lucky“.


© Radio Bravo - Kumanovo