• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Тоше Проески – Secret Place (Премиера Хит)

И по 11 години од смртта на нашиот ангел Тоше Проески, повторно имаме можност да слушнеме досега необјавени песни од него. „Secret Place“ е насловот на една од необјавените песни кои се наоѓаат на новиот албум кој исто така е насловен „Secret Place“. Продуцентот Енди Рајт посочи дека од технички аспект било тешко да се работи на албумот бидејќи снимките од починатиот Тоше Проески се постари од 10 години, а технологијата секојдневно се модернизира. Уживајте денеска на почетокот на секој непарен час, на Радио Браво, во новата песна и ангелскиот глас!


 

© Radio Bravo - Kumanovo