• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Van Morrison – Broken Record (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Broken Record“, како промоција на Радио Браво на 38-от студиски албум на Van Morrison, насловен како Versatile, кој е достапен за музичката јавност од 1-ви декември.


© Radio Bravo - Kumanovo