• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

D’banj Feat. The Fedz – Comment Ca Va (Премиера Хит)

Од последниот албум “King Don Come”, на нигерискиот музичар, кантавтор, претприемач и телевизиско лице, Oladapo Daniel Oyebanjo, познат со сценското име D’banj, за денешниот, празничен Премиера Хит, Радио Браво ја избра песната “Comment Ca Va“. Како гости на песната, се појавуваат музичарите, кои пак се претставуваат со името UK/US Musical Collective The Fedz.


© Radio Bravo - Kumanovo