• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Florence & The Machine – Hunger (Премиера Хит)

Florence & the Machine e англиски rock band, формиран во Линдон во 2007-та, предводен од вокалистката Florence Welch. Бендот по три години пауза, со песните “Sky Full of Song” и “Hunger” го најавува својот 4-ти студиски албум, чие издавање се знае уште сега, 29-ти јуни, 2018-та. За денес, избор на Радио Браво е “Hunger”.


© Radio Bravo - Kumanovo