• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radiohead – I Promise (Премиера Хит)

Британскиот бенд Radiohead го објави првото видео од престојното реиздание на култниот албум “OK Computer” од 1997 година. Песната “I Promise” е една од песните што биле снимени за овој албум, но досега не била објавена. Реизданието на албумот ќе излезе на 23-ти јуни под наслов “Ok not Ok”, преку издавачката куќа XL Recordings. Албумот ќе ги содржи оригиналните 12 песни, осум песни на Б-страната, како и три досега необјавени песни: Lift, Man of War и штотуку објавената I Promise.

© Radio Bravo - Kumanovo