• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Madeon – All My Friends (Премиера Хит)

Францускиот DJ и продуцент, Madeon е повторно активен. По пауза од август, од 2016-та година кога ја објави песната “Shelter”, која беше соработка со Porter Robinson, изминатава седмица, Madeon конечно објави нов сингл, песната “All My Friends” која пак како Викенд Премиера Хит ќе ја слушаме оваа сабота и недела, на почетокот на секој непарен час, на добро познатата фрекфенција од 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo