• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Armin van Buuren Feat. Above & Beyond – Show Me Love (Премиера Хит)

Овој викенд, на Радио Браво како Премиера Хит ја слушаме “Show Me Love“. Песната е соработка на Above & Beyond, електро музичка група од Англија, составена од:Jono Grant, Tony McGuinness, и Paavo Siljamäki и Armin van Buuren, холандски DJ и музички продуцент. Песната беше претставена во емисијата A State of Trance, која се хостира од Armin van Buuren, се емитува во четврток во 20 часот, а се проценува дека има над 40 милоини слушатели.


© Radio Bravo - Kumanovo