• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Annie Le Blanc – Picture This (Премиера Хит)

Денешиот избор за Премиера Хит на Радио Браво е песната “Picture This” од 13-годишната YouTube ѕвезда од Џорџија, САД, Annie LeBlanc. На својот YouTube канал има повеќе од 2 милиони претпланици и 350 милиони прегледи и постојано објавува кавери од познати песни, а има напишано и неколку свои песни.


© Radio Bravo - Kumanovo