• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Charlie Puth – How Long (Премиера Хит)

Откако на 21-ви април ја објави “Attention”, Charlie Puth повторно се враќа на музичката сцена. На 5-ти октомври во „оптек“ ја пушти “How Long“. Инаку песната е втор сингл од неговиот втор студиски албум, Voicenotes, кој ќе биде објавен на 19-ти јануари, следната година, во издание на продуцентската куќа Atlantic.

© Radio Bravo - Kumanovo