• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Celine Dion – Ashes – from the Deadpool 2 Soundtrack (Премиера Хит)

Денес како Премиера Хит на Радио Браво слушаме уште една песна која е наменски напишана за филм. Тоа “Ashes” на канаѓанката Celine Dion, снимена за филмот Deadpool 2. режисер на видео спотот е David Leitch кој е и режисер на филмот. Подолу, погледајте го спотот за “Ashes” и trailer-от за Deadpool 2.© Radio Bravo - Kumanovo