• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kesha – Praying (Премиера Хит)

Третиот студиски албум на американската пејачка Kesha, кој е именуван како “Rainbow” ќе биде издаден на 11-ти август. Американката на 5-ти јули, на социјалната мрежа  Instagram, ја сподели веста за првиот сингл од албумот. Тое е токму денешниот Премиера хит на Радио Браво, песната “Praying”. The song was released alongside its accompanying music video and the album’s pre-order.

© Radio Bravo - Kumanovo