• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Snow Patrol – Time Wont Go Slowly (Премиера Хит)

Snow Patrol оваа година прославуваат 25 години од формирањето на бендот. Прославата на јубилејот започна со издавање на нова песна, денешен Премиера Хит, насловена како “Time Won’t Go Slowly.” Ова е само дел од планираните настани со која групата ќе ја одбележи годишницата. За жал, во моментов се одложени сите планирани јавни настапи поради сериозната операција на вратот што ја имаше гитаристот на групата, Johnny McDaid. Инаку последниот албум, Wildness бендот го издаде во 2018-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo