• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Paloma Faith – Crybaby (Премиера Хит)

Crybaby” е песна на англиската пејачка, Paloma Faith, која е и прв сингл од нејзиниот четврти албум, The Architect. Интересно за песната е декак откако беше пуштена за дигитално превземање, веднаш се појави на 36-то место на UK Singles Chart. Колку за информација, The Architect треба да го очекуваме на 17-ти ноември, а ќе излезе под етикетата на Sony Music Entertainment.


© Radio Bravo - Kumanovo