• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Justin Timberlake – SoulMate (Премиера Хит)

Баш кога е време за добар летен одмор, Justin Timberlake не изненади со нов сингл под името “SoulMate” кој се подразбира дека е денешна Премиера Хит на Радио Браво. Песната која беше објавена на 4 јули е најновата музичка креација на американскиот пејач од излгеувањето на неговиот последен албум, “Man of the Woods”, во февруари oваа година.


© Radio Bravo - Kumanovo