• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sheryl Crow Feat. Stevie Nicks & Maren Morris – Prove You Wrong (Премиера Хит)

Sheryl Crow навистина се потрудила својот нов студиски албум да биде запаметен кај музичките фанови. Доказ за тоа е и првиот сингл од албумот, песната “Prove You Wrong” на која како вокали се јавуваат Stevie Nicks и Maren Morris. На албумот кој ќе излезе на пазарот на 30-ти август, свој траг имаат оставено и познатите музички уметници како што се:Joe Walsh, Vince Gill и Waddy Wachtel.

© Radio Bravo - Kumanovo