• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rae Morris – Someone Out There (Премиера Хит)

Минатава седмица на музичкиот пазар се појави вториот студиски албум Someone Out There на англичанката Rae Morris. Од албумов, досега како синглови ги слушавме песните: “Reborn”, “Do It” и “Atletico (The Only One)”, а денес, Радио Браво ви ја претставува и насловната песна од албумот.


© Radio Bravo - Kumanovo