• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Eye Cue – Lost And Found (Премиера Хит)

Македонската песна на овогодинешниот Евросонг што ќе се одржи во мај, “Lost and Found“, во изведба на бендот Eye Que, беше промовирана во завчерашниот Дневик на Македонската Телевизија, а денес пак Радио Браво ја „користи“ за Премиера Хит. Музиката и текстот за песната ги напиша фронтменот на Eye Que, Бојан Трајковски, а аранжманот е на Дарко Димитров. Режисерот на спотот е Јован Коцировски, додека огромен тим бил задолжен за тој да изгледа беспрекорно бидејќи е снимен во еден непрекинат кадар.


© Radio Bravo - Kumanovo