• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Miguel – I Told You So (Премиера Хит)

Miguel издаде уште еден промо сингл од неговиот 4-ти студиски албум, War & Leisure, чие објавување е планирано за 1-ви декември. Новата песна, насловена “I Told You So“, на 32-годишниот пејач е потполно различна од претходно објавената, “Sky Walker” која беше соработка Travis Scott. Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, “I Told You So” е песна со еден извонреден ретро звук. Слушајте…на почетокот нас секој непарен час, само на 88,5 Mhz!


© Radio Bravo - Kumanovo