• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Manu Chao – Moonlight Avenue (Премиера Хит)

Францускиот пејач со шпанско потекло од Баскија и Галиција, Manu Chao роден како  José-Manuel Thomas Arthur Chao има нов сингл. Песната се вика Moonlight Avenue напишана е од Klelia Renesi и од самиот Manu Chao, а тој е и продуцент.

© Radio Bravo - Kumanovo