• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Avicii Feat. Aloe Blacc – SOS (Премиера Хит)

SOS” е првиот постхумен сингл на шведскиот DJ, Avicii и е во продукција на Albin Neder и Kristoffer Fogelmark, а вокалот е на американскиот пејач Aloe Blacc со кој Avicii соработуваше во својот можеби најголем хит – „Wake Me Up“. Песната ќе биде дел од третиот, постхумен албум со наслов Tim кој ќе биде објавен на 6-ти јуни. Да потсетам дека Avicii, минатава година си го одзеде својот живот во Оман.


Видео кое можете да го погледате подолу е составено од коментари на обожаватели.

© Radio Bravo - Kumanovo