• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lady Antebellum – Heart Break (Премиера Хит)

Heart Break” е насловната нумера на американското country pop трио Lady Antebellum, од нивниот претстоен седми студиски албум кој на музичкиот пазар ќе се појави на 9-ти јуни во издание на Capitol Records Nashville. “Heart Break” како промотивен сингл излезе на 12-ти мај, а веќе денес го слушаме како Премиера Хит на Радио Браво.

© Radio Bravo - Kumanovo