• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

John Mayer – New Light (Премиера Хит)

Американскиот гитарист John Mayer со помош на светски познатите продуценти JAY-Z и Kanye West издаде нова песна со наслов “New Light.” Истата е денешен Премиера Хит на радио Браво и е прва по излегувањето на неговиот албум Тhe Search for Everything vo 2017-година.


© Radio Bravo - Kumanovo